OM BO BENDIXEN

Alt det dejlige ved den skandinaviske livsstil og natur er indfanget i Bo Bendixens glade og farverige design univers. Bo Bendixens styrke er evnen til at skabe et præcist og karakteristisk udtryk som er helt unikt.

 

I 1973, efter afslutning af sine studier på Den Grafiske Højskole, Danmark og Academy of Fine Arts, Polen, startede Bo Bendixen sin egen tegnestue, og virksomheden kunne således fejre 50 års jubilæum i 2023.

I 1982 åbnede Bo Bendixen sit første galleri og senere kom flere til.

 

1991 var året for Bo Bendixens internationale gennembrud, da han startede et samarbejde med Huis Ten Bosch i Nagasaki, Japan, ligesom han i en periode fra 1994 arbejdede som chefdesigner for den japanske avis Asahi Shimbun.

 

I 2024 overtog Anne Dorthe Hjort virksomheden og har sat fokus på bæredygtighed og udvikling af nye kvalitets produkter med Bo Bendixens fantastiske og tidløse designs samt et ønske om at gøre en forskel.

 

Vores mål er forsat det samme: At formidle et positivt og glad budskab og gøre dig i godt humør.

 

I dag er Bo Bendixen ApS en international virksomhed med hovedkontor i Aarhus. Vi har egne gallerier i Blåvand, Skagen, Lønstrup, Ebeltoft, Ribe og på Bornholm samt en lang række forhandlere i ind og udland.

Vores værdier er ærlighed, ordentlighed og arbejde med både høj moral og godt humør.